ZO SKIN HEALTH HERBAL ENZYME PREP PEELING:

De Zo Skin Health Enzyme prep Peeling ontdoet de huid van dode huidcellen. Deze behandeling kan voor elke Zo Skin Health salonbehandeling opgezet worden. Uiteraard ook een prima “stand alone” behandeling. Afsluitend dagverzorging en zonnebescherming.

ZO SKIN HEALTH ULTRA HYDRATION TREATMENT:

Zo Skin Health Ultra Hydration Treatment, inclusief de herbal enzyme prep peelig, hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte hydraterende reiniging en exfoliatie.Het Aloe Hydra Masque maakt onderdeel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E. De behandeling is zeer geschikt voor de doffe, droge huid en huidveroudering in het algemeen.

ZO SKIN HEALTH OIL CONTROL TREATMENT:

De zo skin health oil control treatment, is ontstekkingremmend, geeft heling en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid door een hebal-enzym prep peel.Een vermindering van ontstekkingen en genezing wordt bereikt met het exclusieve ZO Bio-Sulfur Masque. Dit masker bevat swavel, eucalyptus en kaolien(een ontgiftende klei).uitermate geschikt voor een huid met acne puistjes en/of een vette huid.

ZO SKIN HEALTH ANTI-AGING STIMULATOR PEEL:

Is uw huid toe aan een diepgaande, maar snelle verbetering? Dan is de Facial stimulation peel van Dr Obagi iets voor u.

De Facial Stimulator Peel is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de Zo Skin Health producten. Het beste resultaat bereikt men in kuur verband van 5 peels uitgevoerd met een interval van 2 tot 4 weken.

De peel met oa een combinatie van salicylzuur, citroenzuur en melkzuur zorgt voor een gezondere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. De peel stimuleert de huid tot cel vernieuwing en geeft uw huid een heldere teint en verfijnt de poriën.